SEALAND CAPITAL PUSTER NYT LIV I LOVENDE DANSK SPORTS TECH

08.11.2022 | sealandcapital.com 

Sealand Capital investerer i REPLAY Institute med henblik på at vækste på det europæiske fodboldmarked.    

Krise eller ej så fortsætter fodboldmarkedet med at vækste – drevet af fodbold elskernes umættelige efterspørgsel efter sportslig underholdning.

Det giver interessante vækstmuligheder for virksomheder, der kan hjælpe medier, klubber og spillere med at levere endnu bedre indhold, resultater og præstationer.

Den danske sports tech virksomhed, REPLAY Institute, er et godt eksempel på en sådan virksomhed. Med data-baseret VR teknologi hjælper REPLAY Institute klubberne med at forløse og accelerere spillernes taktiske forståelse samt potentiale, og det er der penge i.

Fodbold er en milliard forretning

Den engelske Premier League repræsenterer en værdi på kr. 75 mia. Alene i TV indtægter er klubberne sikret kr. 37 mio. for hvert eneste point de skraber sammen. Her tjener fodboldspillerne gennemsnitligt kr. ½ mio. om ugen, og de bedste spillere handles til ufattelige summer.. 

Det enorme markedspotentiale kombineret med REPLAY Institute Institutes nyskabende teknologi har gjort det attraktivt at investere i teknologi, der kan medvirke til at opnå flere point i tabellen:          

”Vi går benhårdt efter investeringer, der har højt skaleringspotentiale og som har et ambitiøst, kompetent og energisk hold bag sig, og det vurderer vi, at REPLAY Institute i den grad lever op til,” siger Peder Borchert, der står bag Sealand Capital.

Fra konkurs til internationalt vækstpotentiale

Det stod ellers ikke ligefrem skrevet i kortene, at det skulle gå denne vej. 

For få måneder siden måtte REPLAY Institute således kaste håndklædet i ringen og begære virksomheden konkurs. Kassen var simpelthen tom, og der kunne ikke skabes opbakning fra den daværende ejerkreds til at rulle teknologien ud internationalt.

Med Sealand Capitals investering er der nu pustet nyt liv i et lovende dansk erhvervseventyr, og det er noget der vækker stor glæde hos teamet bag REPLAY Institute: 

”Det var absurd, at vi i juli måtte kaste håndklædet i ringen. Vi havde jo en helt unik løsning, vi havde den første kunde, og vi kunne dokumentere, at det virkede. Vi er taknemmelige for at have fået en ekstra chance, og vi glæder os til at levere varen, både for klubberne, spillerne og os selv” siger Tim Monrad Larsen, idémanden bag REPLAY Institute.

Kerneteamet er intakt og med Sealand Capitals investering bliver det nu muligt at rulle teknologien ud internationalt og samtidig ansætte nye folk til at videreudvikle produktet.

Kontakt

For yderligere information:

Sealand Capital: Peder Ries Borchert: prb@sealandcapital.com, +45 70 20 60 89

Replay Institute: Tim Monrad Larsen: tml@replayinstitute.com, +45 40 30 63 30

Læs mere her